06 1308 0949 info@nextmyle.nl

Jij neemt vast ook selfies!

Met de komst van de mobiele telefoon is het aantal selfies booming. Jaren geleden zag je vooral de Aziatische reizigers die overal foto’s van zichzelf namen en dan het liefst ook nog met zo’n uitschuifbare antenne, de selfiestick. Nu doen hele volksstammen mee aan deze manier van fotograferen. Daar kan je wat van vinden, maar geef eens toe dat doe jij toch ook?

Waarom dan niet van je organisatie?

Wel eens gehoord van een cultuurfoto van jouw organisatie? Een cultuurfoto geeft precies dat aan wat jouw organisatie uniek maakt. Datgene wat anderen opmerken en waarvan jij waarschijnlijk zegt tja zo gaat dat bij ons. Ook jouw organisatie heeft een unieke taal, bijzondere verhalen en kent patronen.

Een ‘foto’ geeft duidelijkheid

Als eenmaal zichtbaar is wat maakt wie je bent, zijn veranderingen makkelijker. Je weet precies wat nodig is en maakt ook duidelijk waar je misschien afscheid van wilt nemen of wat anders moet.

Benieuwd naar de ‘foto’ die jouw organisatie symboliseert?

Laat mij door je organisatie reizen en je organisatiecultuur opsnuiven, zodat ook jij straks weet waar de aandachtspunten liggen en wat je kunt gebruiken bij een volgende verandering of bij datgene waar je nu tegenaan loopt. 

Maak een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden. Mail naar info@nextmyle.nl of bel 061308 0949